Субота, 04.05.2024, 00:01
Івано-Франківський Демократичний Альянс
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар
«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наше опитування
Ваш улюблений відпочинок влітку:
Всього відповідей: 64
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2008 » Грудень » 15 » 12-14 грудня 2008р. відбувся "3-й Форум Молоді Івано-Франківська"
12-14 грудня 2008р. відбувся "3-й Форум Молоді Івано-Франківська"
22:38

ІІІ Форум Молоді Івано-Франківська

В муніципальному дитячому оздоровчому комплексі “Лімниця” відбувся Третій Форум молоді Івано-Франківська. Його організатором виступило управління у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики міськвиконкому за підтримки міського голови.

Понад 20 громадських організацій Івано-Франківська, а також гості з Харкова, Херсону та Любліна зібрались в оздоровчому комплексі "Лімниця" для участі в ІІІ молодіжному форумі. Молоді люди обговорювали питання Євроатлантичної інтеграції України. Учасники форуму мали можливість подискутувати між собою, а також вислухати думку експертів щодо вступу України в НАТО. Адже участь молодіжних громадських організацій на шляху до світових спільнот є надзвичайно важливою, каже начальник управління у справах сім’ї, молодіжної та гендерної політики Володимир Соловйов: "Ми поставили собі за мету поговорити про питання Євроатлантичної інтеграції. На фоні тих подій, які відбулися в цьому році, молоді потрібно визначатись який напрямок політики держави вони підтримують. це буде корисно не тільки для нас.

Учасники молодіжного форуму також презентували свої громадські організації. Такі звіти дають можливість познайомитись зблизька з молодіжними осередками та їхніми суспільно-значимими програмами, вважає лідер міського "Пласту" Тарас Зень: "Це можливість показати себе і свою організацію, подивитись як працюють інші організації міста, порівняти. А також знайти однодумців, нових друзів, знайомих,  і використати ці знання на користь власної організації".

Завершився форум культурно–розважальною програмою  ”Андріївські вечорниці” за участю фольк-панкового гурту “Рура”. ІІІ Форум молоді розробив проект резолюції щодо сприяння молодіжними організаціями Євроінтеграційних процесів в Україні.

Наталії Лозовик, інформ.служба ТРК «ВЕЖА»

http://vezha.org/










фоторетортаж >>> ТУТ
Переглядів: 1080 | Додав: Voldevan
Всього коментарів: 1
1 FishLic  
0
РЫБНАЯ ИМПЕРИЯ - онлайн игра с выводом денег. Старт игры 31.03.2014.

Для ознакомления нажмите по ссылке: http://fish-empire.net/

Наши Особенности: Прозрачная статистика - Вы всегда будете знать о текущем состоянии золота в системе. На проекте не имеется никаких запретов для обмена золота.

Идеальные условия - доступность во много раз приумножить свои вклады. Мы обещаем от 30% до 100% в месяц.

Рост капитала игры - за счет выделения денег на рекламу и привлечения в игру новых пользователей - участниками, участвующих по реферальной програме. Оперативная помощь на приветном форуме. Не забываемая среда и ещё множество разных качеств.

Об Игре: РЫБНАЯ ИМПЕРИЯ - онлайн игра с выводом денег. Погрузитесь в атмосферу экономической онлайн игры и возведите свою Рыбную Империю, которая всегда будет приносить Вам настоящие деньги.

В этой игре Вам предстоит приобретать различных рыб. Любая рыба дает икру, которую можно обменять на золото. Золото можно выручить за реальные средства и снять из проекта на свои электронные кошельки.

Любые рыбы мечут разное кол-во икры, чем они дороже, тем икры дают больше. Вы можете покупать любое их количество, у рыб нет срока годности, они никуда не исчезнут и будут метать Вам икру каждый день. Сбор икры происходит без потерь и препятствий по времени.

Начни Игру: Начать играть можно без затрат. При регистрации мы дарим Всем Щуку. Ежедневные бонусы, лотерея, конкурсы, акции. Так же существует партнерская програма. Призывайте в систему своих друзей и родных.

За каждое пополнение счета рефералами, Вы будете иметь 30% от суммы их вложений. Автоматический ввод в систему и вывод денег на Ваш электронный кошелек. Маленькая минималка на Payeer, всего 3 RUB. Ваша Рыбная Империя будет приносить прибыль каждый день.

Курс игрового инвентаря: 100 гр. икры = 1 гр. золота. 100 гр. золота = 1 RUB.

Рыбы-------------------Стоимость----------------Доход в день-----------Окупаемость
Щука--------------------90 RUB--------------------1 RUB--------------------90 дней
Минтай-----------------270 RUB------------------3,6 RUB--------------------75 дней
Лосось-----------------810 RUB------------------13,5 RUB-------------------60 дней
Осетр------------------2430 RUB-----------------54 RUB---------------------45 дней
Белуга-----------------7290 RUB-----------------243 RUB--------------------30 дней

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів новин
Друзі

Демократичний Альянс

ІФОО ВМГО Демократичний Альянс

Івано-Франківський клуб * Г І Т А Р А *

Івано-Франківський клуб KINO-4UP

Івано-Франківський клуб

 ІФМО ''ФОТОКЛУБ''

Погода
Івано-Франківськ
Наша кнопка
 Івано-Франківський Демократичний Альянс
HTML-код для веб-майстра:
Сьогодні тут були:
Пошук по Drive-Alliance
Drive-Alliance © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz