Субота, 04.05.2024, 02:08
Івано-Франківський Демократичний Альянс
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар
«  Грудень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Наше опитування
Ваш улюблений відпочинок влітку:
Всього відповідей: 64
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2008 » Грудень » 10 » 9 грудня - Всесвiтнiй день боротьби з корупцiєю
9 грудня - Всесвiтнiй день боротьби з корупцiєю
22:39
9 грудня - Всесвiтнiй день боротьби з корупцiєю
В Івано-Франківську відбулося театралізоване дійство під назвою "Купи оцінку – занапасти себе" спрямоване запобіганню поширення корупції у ВУЗах Прикарпаття.

9 грудня об 11.25 на площі перед гуманітарним корпусом Прикарпатського національного університету ім. Василя Стефаника відбувся театралізований захід Івано-Франківського обласного осередку ВМГО “Демократичний Альянс” “Купи оцінку – занапасти себе”.
Вуличний захід в саркастичній формі змоделював перспективи хабарників і хабарництва та проінформував молодих людей про наявність проблеми корупції. В зв’язку із негативним впливом корупції на політику, економіку, соціальну сферу.

Все розпочалося ще на початку дня: було роздано несправжні гроші, які мали назву “грошенята” та на яких розміщувався текст із запрошенням студента прийти та взяти участь у голосуванні, щоб таким чином побачити громадську думку. Театрелізована акція розпочалася в 11.25. На площі з’явився ведучий, котрий проводив все дійство. Учасники показали “викладача-хабарника” та “репетитора” і двох студентів: “свідомого” і “несвідомого”, і назавершення з допомогою персоналії “роботодавця” продемонстрували перспективи майбутнього тих студентів, які купують оцінки та тих, які тратили свої кошти на отримання знань. Як виявилося – “несвідомого” студента не взяли на роботу, адже на сучасному етапі роботодавці потребують кваліфікованих спеціалістів, а не людей з псевдознаннями. А “свідомий” студент отримав бажану посаду, завдяки тому що тратив гроші на отримання знань, а не на купівлю оцінок. В кінці під час голосування “грошенятами” ведучий зазначив: “Ми спонукаємо і закликаємо молодь бути свідомою і не давати хабарів, не сприяти корупції і витрачати гроші на здобуття знань, а не на купівлю оцінок, адже перспективи хабарництва – примарні.”






Адреса проведення: м.Івано-Франківськ, вул.Чорновола 22 (біля гуманітарного корпусу Прикарпатського національного університету ім.Василя Стефаника).

ФОТОРЕПОРТАЖ >>> club6059098
Переглядів: 717 | Додав: Voldevan
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів новин
Друзі

Демократичний Альянс

ІФОО ВМГО Демократичний Альянс

Івано-Франківський клуб * Г І Т А Р А *

Івано-Франківський клуб KINO-4UP

Івано-Франківський клуб

 ІФМО ''ФОТОКЛУБ''

Погода
Івано-Франківськ
Наша кнопка
 Івано-Франківський Демократичний Альянс
HTML-код для веб-майстра:
Сьогодні тут були:
Пошук по Drive-Alliance
Drive-Alliance © 2024 Створити безкоштовний сайт на uCoz